Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2011 16:01 - Анални терзания...
Автор: fdshg Категория: Тя и той   
Прочетен: 13057 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 24.08.2011 17:28


imageАналният секс е практика – табу за много хора. Всеки човек обича новото, непознатото и нетрадиционното усещане, но не всеки го признава и се престрашава да се отдаде на такова. Аналният секс е практика, обожавана от мъжете, но не толково от жените. Защо? Защото доста често той е съпроводен с болка и неприятни протривания. Има още доста особености и проблеми, пред които трябва да се изправите, практикувайки Анален секс. Какви са най-честите проблеми при аналните удоволствия и какви са  техните решения? Сега ще ви запознаем с 3-те най-важни от тях:

 Проблем 1: Най-честият и широкоразпространен проблем е болката, болката и при двата пола. Както знаем, анусът не е като вагината, той не се овлажнява сам и не може да се разпусне при обикновена стимулация. Аналният отвор е твърде тесен и при проникване, би пострадал, както пенисът на мъжа, така и вагината на жената. По-просто казано – боли! Мъжът след това доста време няма да може да използва пенисът си, а жената... известно време не би могла да сяда на дупето си.

 Решение: За да се избавите от неприятната болка, трябва да използвате овлажняващи гелове. Предпочитани и по-удачни са лубрикантите на водна основа. Те се измиват лесно, не причиняват раздразнения, съвместими са с кондоми и овлажняват дълготрайно. В днешно време са разработени специални лубриканти за анален секс, които притежават 3 действия: възбуждащи, обезболяващи и разбира се овлажняващи. Те са най-подходящият вариант, ако решите да преминете на фаза – Анален секс. Препоръчително е да посетите някой секс магазин, които изобилстват в днешно време. От там бихте могли, а и е хубаво, да закупите, така наречени Анални разширители, анални броеници и други играчки, спомагащи аналните ласки. Аналните разшипители се предлагат в различни размери, в зависимост от това, доколко сте напреднали в Аналния секс. Разбира се, ако сте начинаещи ще започнете с по малък, за разработване на ануса. Намазвате играчката с лубриканта и леко прониквате с нея  в аналния атвор. Движите, а след това същата процедура се повтаря и с пениса. И така, лека-полека вие ще постигнете хармоничен анален секс, а освен това ще се специялизирате. Да не забравяме , че аналния комфорт е много важен, така че трябва да сте много внимателни при проникването, за да не пречините разкъсвания и неприятни протривания на дамата си. Друг хубав вариант е да започнете с прокарване на пръстите, първоначално.

 Необходими съоръжения: анален лубрикант на водна основа, анален разширител
imageimage

 

Проблем 2: Най-просто казано – как да вкарате пениса чист и да го извадите в същото състояние. Доста разпространен проблем е наличието на фекалии по време на секс. Той причинява доста неудовства, които не са особено чистоплътни. Когато мъжът вкара пенисът в аналния отвор и го извави, изпоцапан с фекалии, е истински ужас. Нечистоплътно е , а и неприятно за носовите рецептори.

sex shop

Решение:
Ако жената се е изходила, непосредствено преди аналния секс, не е гаранция, че няма да се получи гаф. Най-сигурният и доказан начин е клизмата преди секс. Тогава тя е абсолютно чиста и няма никаква опасност от изпоцапване. В такива случаи можете да експериментирате на воля и да се специялизирате в аналните удоволствия. Друг вариант е клизмата в домашни условия. По аптеките и секс магазините вече се предлагат специални уреди, с които лесно и безболезнено можете да направите анална промивка, докато сте си в къщи. Те представляват, неко като помпички, снабдени от едната страна с накрайник, а от другата с устройство за изстискване. Потапят се в хладка вода, всмуква се необходимото количество, след което накрайника се пъха в аналния атвор. Водата се изпуска в него, премахва се накрайника и след това всичко излишно от ануса изтича. Много усобни и високотехнологични уреди.

 Необходими съоръжения: клизма или уред за анални промивки в домашни условия
image

 

Проблем 3: Проблемът, който известно време може да остане незабелязан, но определено най-неприятният и страшен проблем. Не трябва да забравяме, че аналният секс изисква проникване в нетолкова хигиничниа отвор, наречен анал, откъдето се отделят фекалиите. При проникване, пенисът би могъл не само да се измърси, но и да прихване бактерии, които в по-късен етап могат да пречинят сериозни заболявания. Друга честа практика е, така наречената смяна на дупките. Това е ситуацията, в която мъжът прониква и в ануса, и във вагината. Проникнал веднъж в ануса, той може да е полепил бактерии, които след това да пренесе и във вагината. След такъв анален секс и двамата партньори се оказват заразени.

 Решение: За да подсигурите безобастността си и тази на вашата дама, изпозвайте Презервативи. Добрите, стари презервативи, благодарение, на които се пазим от венерически болести. Вярно, че сексът без презерватив е по-осезаем и приятен, но не трябва да се отдаваме на удоволствието без предпазна мярка. Нахлузете предзервътивът и след това прониквайте в аналния отвор. Ако решите да сменяте отворите, сменете презервътиват и едва тогава прониктене и във вагината. Не е ак толкова трудно!

 Необходими съоръжения: Презервативи
image

 Имайки впредвид тези 3, широкоразпространени проблема и вземайки необходимите мерки за преодоляването им, Вие бихте могли да се отдадете на един приятен,безопасен, безболезнен и чувствен анален секс!
image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fdshg
Категория: Тя и той
Прочетен: 31762
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031